Hva er forskjellen på show og juleshow?

Hva er forskjellen på et show og et juleshow? Ikke stort, dersom du spør Bye og Rønning…

Adventskalenderens syvende luke inneholdt følgende overraskelse:Image

…og etterforskningen startet. Først trodde jeg vi skulle se Hobbiten på kino. Men den hadde jo ikke hatt premiere da adventskalenderens syvende luke ble åpnet. Etter et raskt google-søk skjønte jeg fort at vi skulle på Bye og Rønning. Hurra! De er jo, i motsetning til veldig mange andre som driver med parodier (uten å nevne navn denne gangen), veldig morsomme og veldig flinke. Jeg gledet meg. Så langt et høyt terningkast.

Jeg må imidlertid innrømme at jeg ganske raskt ble skuffet da sketsj etter sketsj var det samme som jeg hadde hørt før. På «vanlig» show på Latter for halvannet år siden. Ja, jo, kanskje de nå reiser landet rundt med «Oslo-showet», men det gikk da også på TV i fjor. Så har man sett Bye og Rønning på TV og/eller en gang tidligere, er det i alle fall ikke vits å gå på juleshow. Hvor ofte skal komikere fornye seg egentlig? Har ikke både Ylvis og Raske menn nye ting på showene sine, kanskje? Greit nok at man skal kunne bruke alt fra noe til mye om igjen, men kall det da ikke juleshow. Kall det heller best of. 

Terningkastet har derfor latt vente på seg. Vitsene er jo bra, men ikke like morsomme for andre eller tredje gang. Showet er derfor laget «for nye seere». Kanskje det er dét det burde ha hett? «Bye og Rønning – juleshow for nye seere»?

Terningkast: 3 (4 dersom du ikke har sett det før).

Reklamer

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s