Et skikkelig fint handlenett

Postkort fra Edinburgh

Postkort fra Edinburgh.

Jeg elsker å få post. Og i dag har jeg fått post. Om jeg har fått post!! Ekte snailmail i ekte postkasse. Én post fra utlandet, og en overraskende post. En pakke!

På vei hjem fra bokkafé på Tjøme Bibliotek i dag, var jeg innom både Spar og Nille. Jeg sto en liten stund og betraktet handlenettene på Nille. Jeg burde jo hatt en handlenett. Det er jo både miljøvennlig og plassbesparende. Jeg slipper at det hoper seg opp med plastposer, og jeg slipper å være et miljøsvin (i den grad å bruke handlenett i stedet for pose faktisk kvalifiserer til å kunne hevde at man ikke er et miljøsvin). Men posene på Nille var rett og slett ikke fine. Jeg vil jo gjerne ha et fint handlenett. Derfor lot jeg det bli med tanken og med planene. En dag skal jeg skaffe meg et handlenett. Et fint et.

Nok om det. Jeg dvelte ikke lenger ved handlenettet. Det mindre pene fra Nille, altså. Før jeg kom hjem og hentet posten. Foruten postkort fra Edinburgh (jeg elsker å få postkort!), lå det en tykk konvolutt der. Det er vel tannkremen til Caspar, tenkte jeg. Caspar vant tannkrem i Jordans julekalender (eller var det Colgate?). Men det sto da vitterlig mitt navn på konvolutten. Mitt fulle navn. Men bare S., ikke hele mellomnavnet. Da måtte det jo være noen som kjenner meg som har sendt meg post. Eventuelt har kjent meg. Og det var det! Det var pay it forward! Og hva det var? Et handlenett. Et skikkelig fint handlenett. Karma? Tilfeldig? Det er i alle fall pay it forward. Jeg burde kanskje ha gitt det videre, men jeg gir noe annet. Til noen andre denne gangen. Heidi får en stor takk! Det er jo det som er pay it forward.

Image

Post!

Image

Post med pakke!

Image

Post med pakke med handlett!

Image

Post med pakke med handlenett og hilsen! (opp ned for anledningen)

Reklamer

2 kommentarer om “Et skikkelig fint handlenett

  1. Så artig at du faktisk tenkte at du skulle kjøpe deg et handlenett akkruat den dagen det dumpet ett ned i postkassen din da. Nesten litt trolldom over det 🙂

    Ellers synes jeg det er litt morsomt at jeg for andre gang er en del av dine blogginnlegg!

    Håper du har en fin kveld 🙂

    P.s Beklager at det bare ble Ellen S. på konvolutten 😉

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s