«Best på kjoler»

«Vi er best på kjoler», sto det på skiltet. Flott, tenkte jeg, og gikk inn.

Det viser seg at å bare skrive på et skilt at man er best på kjoler ikke nødvendigvis betyr at du blir best på kjoler. Det hjelper for eksempel å ha en hjelpsom betjening. Det er svært få steder som har direkte ubehjelpsom betjening, men det er jammen meg ganske mange som ikke har så direkte hjelpsom heller. Etter et lite smil og et «bare si fra hvis du trenger hjelp da» uten noe videre svar etter mitt «jeg skal i et bryllup, men jeg vet ikke helt (prikk, prikk, prikk)» annet enn et «vi har jo mange kjoler her da», gikk jeg ut igjen. Ingen kjole her heller.

Kanskje ikke dette var dagen for kjole. Men en liten hårpynt måtte jeg da kunne finne. Heldigvis hadde jeg lest på nett at Fam Irvoll hadde laget blomsterhårpynt til Frøken Dianas salonger. Og heldigvis har samme butikk fantastisk god betjening. Fantastiske og hjelpsomme. Uten egentlig å ha tenkt på å se etter kjole der, endte jeg opp med å prøve mange. Som faktisk både passet og var fine. Og vips gikk jeg ut derfra med en stk hårpynt fra Fam Irvoll, to kjoler og to par øredobber. Og når jeg senere på dagen i tillegg fant et fantastisk flott smykke hos Cecilie Melli, var shoppingen komplett. Nå kan bare bryllup og fester og det som måtte være komme. Jeg er klar!

Jeg visste ikke hvor mye jeg ønsket meg denne hårpynten fra Fam Irvoll før jeg så den!

Jeg visste ikke hvor mye jeg ønsket meg denne hårpynten fra Fam Irvoll før jeg så den!

En stor takk og et høyt terningkast til flotte damer i riktig jobb på Frøken Dianas salonger. Dere er ekte dobbel-pakkere!

Ps. Dere skulle sett det fantastiske smykket fra Cecilie Melli. Men noe må jo være en hemmelighet frem til lørdagens bryllup – selv om jeg slett ikke er bruden.

Reklamer

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s