Litt om min kjærlighet til muslinger

Jeg elsker østers. Simpelten ELSKER østers! Og kamskjell, blåskjell, hjerteskjell, you name it.

Tidligere har jeg skrevet om starten på en lang rekke østersmåltider i New York og Florida. Mens man kan være heldig å få en østers eller to på litt fine restauranter her hjemme, virker det som om det kryr av dem i det store utland.

Forventningene til en tur down under var derfor store østers-messig. Jeg hadde allerede sett bilder av Cristina på Facebook med et dusin østers til lunsj på Sydney Fish Market og gledet meg stort. Men for at en østers skal være ekstra god, må den bearbeides litt. Det samme gjelder blåskjell. Jeg har allerede min uslåelige favoritt her hjemme (Blå Brygge på Hvasser), men tror jammen jeg har fått meg en i Sydney også!

Image

The Heritage bar & restaurant i Sydney. Visstnok belgisk.
Veldig gode muslinger.

På Sydneys the rock ligger Heritage bar & restaurant, og her ventet min første lunj i Sydney City. Tre forskjellige typer blåskjell, tre forskjellige typer østers og tre forskjellige typer øl. March mussel madness med 10% rabatt på «Sydneys´s home of mussels». Kan man få det bedre?

 

 

2013-03-07 04.29.17

Østers;
kilpatrick, natural og bloody mary.
Og blåskjell, blåskjell, blåskjell.2013-03-07 04.41.32

 

Reklamer

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s