Til Syden på under 10 minutter

Syden er ikke nødvendigvis et bestemt sted, men mer en tilstand og en atmosfære. Ved en tilfeldighet (kan ha vært skiltet langs veien) oppdaget jeg i fjor at vi har vårt eget Syden kun en ti minutters kjøretur hjemmefra! …men så bor vi nå også på Tjøme. Det kan jo være Syden nok i seg selv*…

Bilde fra godt.no

Bilde fra godt.no

Ved Vrengen bro ligger restaurant 8 glass. Med sand mellom tærne, store lounge-møbler, fat boys og palmer (!). Det er jo et fantastisk konsept!

Som på mange andre sesongbaserte restauranter og serveringssteder, lider desverre også 8 glass av litt innkjøringsproblemer. De ansatte er kanskje ikke helt rutinerte enda, men det tar jeg for gitt at kommer seg i løpet av sommeren. Likevel bør svaret på spørsmålet «er det nøtter i denne» komme litt før resten av selskapet har rukket å spise halve måltidet.

Menyen er passe innholdsrik, selv om jeg kan savne flere småretter. Spesielt burde man kunne få servert annet enn toast og wienerbrød i lounge-delen. Det er jo tross alt der man vil sitte. Med sand mellom tærne, palmesus og glade barn og voksne.

Jeg regner med å komme meg gjennom menyen i løpet av sommeren og kommer forhåpentligvis til å gi mer tips neste gang – både til servitøren og her.

Konseptet får uansett et soleklart terningkast 6!

 

*sol, ubegrenset med is, en og annen svensk servitør (til og med dansk), nordmenn på ferie og solbrente kropper. For ordens skyld brukes begrepet Syden om 8 glass i positiv forstand.

Reklamer

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s