Et bidrag til Google bilder: Sjiraff bursdagskrone

Det er sikkert ikke så mange som googler «giraffe birthday crown» eller «sjiraff bursdagskrone». Men de som har gjort det har erfart at det ikke kommer opp så mange gode forslag. Ikke en gang på engelsk kan det se ut til at folk lager sjiraff bursdagskroner. Det kommer til gjengjeld opp en del bilder av fine sjiraffkaker. Kaker jeg aldri kommer til å komme til å hverken ville eller klare å lage. Sjiraff bursdagskrone derimot, det kan jeg lage.

Så her er litt inspirasjon til alle dere som i fremtiden kan komme til å google «giraffe birthday crown» eller «sjiraff bursdagskrone»:

Sjiraff bursdagskrone

Sjiraff bursdagskrone

Slik gjør du det:

  1. Kjøp et stykke gul papp og en brun penn uten egentlig å vite hva du skal lage, men med tanken om at han som snart blir 3 år er veldig glad i sjiraffer.
  2. Mål hodeomkretsen til sovende barn med et målebånd
  3. Google f.eks «animated giraffe» eller «giraffe stencil» for å komme på hvordan hodeformen til en sjiraff kan se ut.
  4. Tegn opp med blyant
  5. Klipp
  6. Tegn
  7. Stift
  8. Vær svært selvtilfreds og gled deg til å vekke den sjiraffelskende 3-åringen med krone og kake. Kaken han skal få er ikke slik man ser bilde av på blogger, men laget med minst like mye kjærlighet.

sjiraff bursdagskrone

giraffe birthday crown

sjiraff bursdagskrone

sjiraff bursdagskrone

Man kan nok helt sikkert bruke sånne kule øyne til å lime på, litt brun ulltråd til «manke» og andre kule effekter også, men jeg er stor fan av «man tager det man haver». Treåringen kommer uansett til å bli henrykt. Håper jeg.

Reklamer

4 kommentarer om “Et bidrag til Google bilder: Sjiraff bursdagskrone

  1. Haha!! Morsomt innlegg! Og den ble jo så fin!😃👏 Og ja, det enkle er ofte det beste! Barna blir glad uansett😃👍 her ønsket guttene seg traktorkake. Jeg lagde en sjokoladekake, tegnet en traktor på den med en spisepinne og la nonstop etter linjene. Guttene var henrykt og snakker om den kaka ennå!😂😃👍

  2. Du er fabelaktig Ellen! GRATULERER med giraffelskende 3åring og nydelig krone!jeg aner ikke hva som er poppis her ved inngangen til 3år,men er er frø sådd for mange mulige kronealtenativer! Love LOVE love IT! 👑🎉

Hva synes du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s